BiBBi

Waarom kies ik als natuurgeneeskundige voor de producten van BiBBi?

In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die het leven en al de verantwoordelijkheden die erbij horen als belastend ervaren en maar weinig energie hebben. De meest gehoorde klacht is dan ook “ik slaap slecht“!

De woorden Rust & Ontspanning kunnen de meeste mensen maar zelden in hun dagelijks leven toepassen, omdat ze het daar simpelweg te druk voor hebben.

Als natuurgeneeskundige kijk ik natuurlijk altijd naar de eigenlijke oorzaak van een klacht. Bijvoorbeeld zoals bovenstaand slaapproblemen. Buiten de achterliggende oorzaak aanpakken van het slaapprobleem, is het ook mogelijk om de nachtrust te bevorderen door het comfort te verhogen.

Hoe hoger het comfort van uw bed des te beter uw nachtrust zal zijn.

BiBBi biedt een beddengoed aan met een hoog comfort,  het voelt zijdezacht aan & vergroot het gevoel van ontspanning en welbevinden. Daarnaast is het anti-bacterieel & sterk ventilerend.

Het bovenstaande zorgt ervoor dat ons lichaam sneller ontspant & dus sneller tot rust komt. Want hoe sneller wij tot rust komen des te sneller kan ons parasympatisch zenuwstelsel, wat verantwoordelijk is voor herstel van het lichaam, zijn werk doen.

Buiten het comfortabele beddengoed biedt BiBBi ook oplossingen voor de dagelijkse huishoudelijke taken. Het voordeel hiervan is dat alles met enkel en alleen water glanzend en hygiënisch schoon wordt. De schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig! En hier word ik als natuurgeneeskundige nog eens dubbel zo blij van!

Sleep is the best Meditation – Dalai Lama